Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

JOSKIN: ONZE MACHINES ONTWIKKELEN ZICH, ONZE DIENSTEN OOK!

 

Een groep van Letse technici bekijkt de uitrustingen van een mengmesttank voorzien van een 24 m verspreidingsboom zorgvuldig. Op hetzelfde moment vertrekken Nederlandse commerciële vertegenwoordigers, die zeer blij van hun bezoek zijn, met hun folders vol aantekeningen van technische details... alsook met een miniatuur van een silagewagen. Er bestaat geen twijfel: we zijn in één van de JOSKIN Technic Centers!
Deze professionelen, uit de 70 landen met wie de wereldleider op het gebied van verspreiding werkt, hebben zich vertrouwd gemaakt met de talrijke innovaties en steeds meer geavanceerde techniek die hun intrede maken in het dagelijkse leven van iedere landbouwer.


Om gepaard te gaan met deze ontwikkelingen, is het onze verantwoordelijkheid, als designer en fabrikant, om ervoor te zorgen dat ze correct gebruikt worden. Naast het onderdelenboek, de gebruiksaanwijzing of nog het online IT technische platform worden de opleidingen steeds belangrijker. Daarom updatet JOSKIN ze voortdurend en biedt hij aan zijn netwerk een uitgewerkt en geapprecieerd concept aan. In een jaar de tijd heeft een groeiend aantal Franse en Duitse dealers eraan deelgenomen. Het hele netwerk trainen is zeker weten één van onze prioriteiten.

 

JOSKIN legt zijn Techniek in uw handen.
Onze dealers genieten van meer dan 1.000 opleidings-dagen per jaar!
De opleidingen die gegeven worden in België, Polen en Frankrijk werden aangepast aan de laatste ontwikkelingen en worden voortdurend geüpdatet. Deze intensieve cursussen zijn bestemd voor zowel commerciële vertegenwoordigers als technici. Specifieke programma's over bepaalde machines worden zelf op aanvraag voorbereid, voor een onontbeerlijke update of een grondige kennis van deze technologieën. 

 


Het programma:
•  De "studenten" van de JOSKIN Academy kunnen gebruik maken van de infrastructuur die hen ter beschikking gesteld wordt, zoals de toonzalen die het mogelijk maken om tientallen tentoongestelde machines te bekijken. Maar de deelnemers kunnen vooral van de uitwisseling van kennis genieten die onze specialisten verworven hebben in bijna een halve eeuw.
•  Een fabrieksbezoek (de hoofdvestiging van België, bijvoorbeeld, strekt zich uit over 65.000 m²) maakt het eerst mogelijk om het licht te werpen op het concept van kwaliteit bij JOSKIN. De aandacht voor de details bij de ontwikkeling en vervaardiging bewijst het serieuze karakter en de handige knowhow van de groep.
• Om onze dealers te helpen hun kennis over het JOSKIN gamma te verbeteren en de klant op de beste manier te kunnen begeleiden bij het nemen van zijn aankoopbeslissing, worden theoretische en praktische cursussen gegeven m.b.v. demo's van machines en didactisch materiaal.

 

Deze investering in de opleiding is essentieel om het serieuze karakter en de vaardigheden van ons netwerk te garanderen.  Bovendien zullen ze bijdragen tot een langere levensduur alsook een betere efficiëntie en gebruik van het JOSKIN materieel.
Zo worden ieder jaar, door het aantal dagen en deelnemers op te tellen, in totaal meer dan 1.000 dagen van technische en commerciële opleidingen aangeboden aan onze dealers.
Aangezien vervaardigen deel uit maakt van ons vakmanschap, is het onze verantwoordelijkheid een kwaliteitsvolle dienst aan te bieden.


Gepost op: 30-03-2016

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar