Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

Stand Packo NV – n° 1610: Voorgestelde machines op Agriflanders

12-15 januari 2017 - Gent

 

MX : Breed gamma frontladers en werktuigen

Frontladers voor tractoren tot 280 pk tot een hoogte van 4,60m op werktuigscharnierpunt

Exclusieve bediening Flexpilot

Keuze uit mechanisch of hydraulisch parallellogram

Automatische aankoppeling MX of EURO

Uitgebreid gamma originele werktuigen voor frontladers en verreikers

 

Op Agriflanders kan u volgende producten van MX ontdekken :

1. Frontlader MX T412

De frontlader T400 voor tractoren van 95 tot 150 pk is geschikt voor intensieve werkzaamheden. Dankzij FITLOCK2+ voor het aan- en afkoppelen en het hydraulisch parallellogram PCH bent u verzekerd van rendement, comfort en nauwkeurigheid.

2. Compact frontlader MX C1

Onlangs monteerde MX voor ons een compacte frontlader MX C1 op een compacttractor TYM 293 HST. De nieuwe reeks C frontladers van MX bestaat uit 7 modellen voor tractoren van 15 tot 70 pk. De frontlader C1 is het kleinste model uit deze reeks.

3. Frontgewicht MX Multimass

Het MULTIMASS-concept is ontworpen om zich aan te passen aan elke behoefte en biedt een exclusief systeem voor opbouwende ballast. Het gaat om 4 modulaire modellen van 600 tot 1500 kg waaraan steeds 1 tot 2 extra contragewichten van 400 kg kunnen worden toegevoegd. Met als resultaat 12 mogelijke configuraties, van 600 tot 2300 kg. Een systeem voor verticale koppeling met kegelvormige uiteinden maakt de manoeuvre zeer eenvoudig en snel. Het vergrendelen gebeurt zonder gereedschap met behulp van een uniek handvat. Wanneer een werk geen extra contragewicht vereist, volstaat het om het gewicht te ontkoppelen en in alle veiligheid op de standaard voorziene parkeersteun te plaatsen.

 

BEDIENINGSCOMFORT in het hart van het concept

De contragewichten van het MULTIMASS-concept zijn standaard uitgerust met een automatische 3- puntskoppeling. De keuze van de bevestigingswijze hangt af van de uit te voeren werken: 3-puntskoppeling voor werken van lange duur, automatische koppeling wanneer u vaak van werktuig moet wisselen. Een rood herkenningsteken boven op het contragewicht maakt het mogelijk het profiel precies in te schatten. Dankzij hun compatibiliteit met fronthefs en achterhefs van categorie 2, 3 EN 4 passen de contragewichten van MX zich perfect aan uw huidig materiaal aan. Het grote verticale verstelbereik met exclusieve MX-vergrendeling en de zijdelingse en dieptegeleiding van de hefarmen maken de koppeling aanzienlijk eenvoudiger.

 

Erkende BETROUWBAARHEID van MX

Alle modellen van het MULTIMASS-concept zijn ontwikkeld om schokken te weerstaan en om een maximale levensduur te garanderen. De beugelvorm van de onderste assen garandeert een ideale verdeling van de krachten over heel het oppervlak, zonder overbouw: de koppeling is veilig en stevig. De mechanisch gelaste contragewichten van MX breken niet en hebben een sleepbeugel met een spil van Ø30 mm.

 

Functies voor een exclusieve VEELZIJDIGHEID

Het MULTIMASS-concept is veel meer dan een eenvoudig contragewicht en is uitgerust met slimme opbergmogelijkheden, zoals de innovatieve MULTIBOX met een capaciteit van 168 L. U kunt deze uiterst praktische opbergkist zowel aan het eerste contragewicht koppelen als aan het extra contragewicht. Ten slotte kunt u dankzij de steunen voor zaagmachines, transporthoezen voor gereedschap met steel (schop, bezem, riek) en een steun voor een haspel (leidingen, kabels, kettingen) de cabine van de tractor zuiver houden.

 

Een VORMGEVING in dienst van de integratie met de tractor

Het MULTIMASS-concept heeft afgeronde en soepele vormen die harmonieus passen bij alle tractoren. De contragewichten worden geleverd met titaniumgrijze verf van hoge kwaliteit, bekend van de T400- frontladers en de U300 series. Er zijn ook nog 3 andere kleuren beschikbaar: groen, grijs en zwart. 

 

ZUIDBERG :

Fronthef nieuw hefconcept van Zuidberg :

Tijdens Agriflanders kan kennisgemaakt worden met het nieuw hefconcept van Zuidberg. Dit maakt van de trekker en de Zuidberg hef/aftakas de perfecte combinatie, dankzij:

• Maximale integratie

• Maximale bodemvrijheid

• Maximale stuuruitslag

• Maximaal hefbereik

• Verbeterd onderhouds- en gebruikersgemak.


Gepost op: 23-12-2016

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar