Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

STEYR-TRACTOREN VIERDEN 70-JARIG -JUBILEUM.

Al 70 jaar lang zijn STEYR-tractoren niet meer uit de landbouw en bosbouw weg te denken. Ter ere van dit jubileum organiseerde de Brand President van STEYR, Andreas Klauser, een gezellig samenzijn in het Experience Center in de tractorfabriek van St. Valentin.

 

Al 70 jaar succesvol.

In het Experience Center van de tractorfabriek St. Valentin vierden zo'n 300 gasten, samen met Andreas Klauser, Brand President van STEYR, en talrijke eregasten de 70e verjaardag van het Oostenrijkse traditiemerk. Het evenement werd geopend door de plaatsvervangend gouverneur Dr. Stephan Pernkopf en Jutta Mocuba van ORF Landesstudio Oberösterreich voerde de gasten door de sfeervolle avond. Naast talrijke vertegenwoordigers uit de politiek,de zakenwereld en de journalistiek, waren ook de theater- en filmacteurs Gregor Bloéb en Tobias Moretti, alsmede de huidige beach volleyball-vicewereldkampioenen Clemens Doppler en Alexander Horst onder de aanwezigen en vertelden in spannende interviews op het feestpodium over hun ervaringen met STEYR-tractoren. 

 

In het kader van de feestelijkheden ontving het beach volleyball-duo Doppler/Horst, dat bij het wereldkampioenschap beach volleyball begin augustus maar net naast de titel greep, van STEYR-tractoren ook een „vicewereldkampioen-prijs“ met een waarde van in totaal 5000 Euro. 

Alexander Horst over het verrassende cadeau: „In de sport is het net als in de landbouw: Je oogst alleen wat je zaait. Des te belangrijker is het, dat men op elkaar kan vertrouwen. En wat dat betreft hebben wij in STEYR een geweldige partner gevonden.“

 

 

Tractoren van gisteren en vandaag.

De STEYR tractorfabriek in St Valentin behoort tot 's werelds modernste productievestigingen voor landbouwmachines – gisteren stond het bedrijf echter geheel in het teken van het jubileum. Naast talrijke Oldtimer-tractoren die de lange geschiedenis van het bedrijf illustreerden, konden de gasten ook de huidige modellen van dichtbij bewonderen. 

 

„Op het eerste gezicht hebben de Type 180 uit 1947 en de nieuwe Terrus CVT niets met elkaar gemeen. Maar één ding is sinds 70 jaar niet veranderd, en dat is de passie, waarmee de STEYR-tractoren worden ontwikkeld. Daardoor geldt vandaag, net zoals 70 jaar geleden, dat men altijd op STEYR kan vertrouwen – en daar zijn we trots op“, aldus Klauser.

 

 

Live muziek van topartiesten en show act.

Het muzikale entertainment werd verzorgd door Hans-Peter Gratz & Band. De show act met een STEYR 6165 CVT bood al net zo'n indrukwekkend schouwspel als het afsluitende vuurwerk, dat de hemel boven St. Valentin in alle kleuren liet stralen.

 

 

 


Gepost op: 05-10-2017

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar