Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.

Artikel in de kijker


Nearly New Tractor: demontagetest van een moderne trekker met traploze transmissieNearly New Car, oftewel zo goed als nieuwe auto, is een kwaliteitsgarantie die we kennen vanuit de automobielwereld. ‘Nearly New Tractor’ was onze eerste indruk nadat we dit voorjaar een gebruikte Claas Axion 920 tot op het laatste...


Lees het volledige bericht hier.Nieuws in de kijker


SIMA-SIMAGENA 2015INNOVATIE VOOR ALLES VOOR EEN SALON DAT GROEIT! De 76ste editie van SIMA-SIMAGENA, het Internationaal Salon voor de Leveranciers van de Landbouw en de Veeteelt zal doorgaan van 22 tot 26 februari 2015 in het Parc des Expositions van Paris-Nord...


Lees het volledige bericht hier.

Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

PERUZZO: NIEUWE AGRI LIJN

Met meer dan 40 verschillende modellen heeft het Italiaanse Peruzzo het grootste aanbod aan klepelmaaiers op de markt. Het Agri-assortiment is de laatste aanvulling op dit uitgebreide aanbod.

 

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn het vooral toestellen die geschikt zijn voor landbouwtractoren.

 

Speerpunt van het assortiment is het model Bull dat in 4 verschillende versies is uitgebracht. Er is keuze uit werkbreedtes tussen 160 tot 280 cm, terwijl er ook gekozen kan worden uit front- of achtermontage.

 

Naast de Bull vervoegen ook de Triflex (werkbreedte 420 of 500 cm), Canguro en Elephant (maaiers met opvang tot 2350 l) deze nieuwe serie.

 

Voor het Agri-assortiment is een aparte Peruzzo-prijslijst beschikbaar.

 

U kan meer info terugvinden op www.peruzzo-benelux.be of op www.facebook.com/peruzzobenelux.


Gepost op: 13-03-2018

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar