Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

AANKOOPGIDS

Er wordt vaak gezegd dat de perfecte machine de machine is die aan uw behoeften zal kunnen voldoen. Als het op papier evident lijkt, is het in de praktijk niet altijd eenvoudig om deze harmonie te vinden... ofwel was dat niet eenvoudig! De JOSKIN groep heeft zich over deze kwestie gebogen en biedt nu aan zijn gebruikers didactische gidsen aan om hun materiaal heel eenvoudig te kunnen kiezen.

 

Zelfs als de machine heel efficiënt is, zal deze haar volledige potentieel alleen kunnen benutten als ze correct gebruikt wordt. In deze omstandigheden is het niet eenvoudig om de machine of het werktuig te vinden die/dat aan al uw behoeften zal kunnen voldoen. Gezegd moet worden dat iedere behoefte specifiek en soms zelfs moeilijk uit te drukken is. Bovendien maakt het overaanbod op de markt de situatie er niet beter op...

Om goed te kunnen kiezen, moet een echt voorbereidend werk gedaan worden om informatie te vinden. Dit werk moet niet te gemakkelijk opgenomen worden want een slechte keuze zou later zware gevolgen kunnen hebben.

De JOSKIN groep heeft goed begrepen wat op het spel stond en heeft zich daarom over de kwestie gebogen. Het merk, dat een efficiënte en rendabele landbouw voor iedereen aanprijst, heeft beslist om aankoopgidsen ter beschikking van zijn klanten te stellen. Ze hebben als doel om hun behoeften duidelijk te bepalen om ze dan automatisch af te stemmen op de oplossingen die door het merk aangeboden worden.

Sinds enkele maanden werd een eerste aankoopgids voor de weidebeluchters online gezet op de website van de groep.

Hier is de link: https://www.joskin.com/nl/veeteelt/aankoopgids-weidebeluchters.

Dankzij zijn gestructureerde, of zelfs bijna didactische, voorstelling maakt deze gids het mogelijk voor de gebruiker om de omstandigheden in zijn bedrijf met de specifieke kenmerken van de verschillende producten van het Joskin gamma te vergelijken. Hij moet dan enkele meerkeuzevragen beantwoorden om zeker te zijn dat hij het meest geschikte materiaal kiest. Naargelang de verschillende antwoorden zal de gids immers het of de product(en) aanbieden dat/die het best op zijn behoeften toegesneden is/zijn en hem naar het pagina van het/de product(en) verwijzen om meer informatie te krijgen en zijn keuze te bevestigen.

Al zeer geapprecieerd door de gebruikers, wordt dit initiatief nu uitgebreid. Aankoopgidsen voor de weidebloters en -hakselaars, watertanks en veewagens worden voorbereid en zullen (zeer) binnenkort beschikbaar zijn op het platform. Op termijn zullen deze zeer handige gidsen natuurlijk voor het hele gamma verkrijgbaar zijn. Zo wilt de Groep immers het werk van de landbouwspecialisten verbeteren en hen het mogelijk maken om rendabele investeringen te maken die de kwaliteit van de producten op zijn best zullen benutten.

 

 

 

 


Gepost op: 31-03-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar