Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

Nieuwe lijnen reserveonderdelen van LEMKEN: Dural en DuraMaxx

Slijtdelen die voldoen aan de allerhoogste eisen

 

Nieuwe lijnen reserveonderdelen van LEMKEN: Dural en DuraMaxx

Slijtdelen zijn een belangrijke economische factor voor landbouwbedrijven. Ze moeten daarom passen bij de locale omstandigheden en de beoogde levensduur. Om tegemoet te komen aan de verschillende eisen deelt LEMKEN vanaf nu de reserveonderdelen voor grondbewerkingsmachines duidelijk in twee lijnen in: Dural voor een lange levensduur en DuraMaxx voor de allerhoogste eisen.  

 

LEMKEN is dé specialist voor grondbewerking. Van meet af aan ontwikkelt en vervaardigt LEMKEN haar producten, inclusief hitte-behandeling, voornamelijk in eigen huis. Ook de productie van hoogwaardige slijtonderdelen is daarmee een kerncompetentie van de Duitse fabrikant van landbouwmachines. Met de Dural-ploegristers werd medio de jaren 80 van de vorige eeuw al een eerste generatie slijtdelen onder eigen naam ingevoerd. Zo'n tien jaar geleden volgden hierop de DuraMaxx-risters van extra gehard staal voor een 150% langere standtijd. 

 

Sindsdien heeft LEMKEN het aanbod aan extra geharde onderdelen uitgebreid met een programma voor stoppelbewerking. Zo is voor de Karat cultivator naast stalen en opgepantserde scharen inmiddels een volledig programma aan speciale hardmetaal onderdelen leverbaar. Ook de schijven van de compact-schijveneg Rubin zijn zowel in hun bewezen standaardkwaliteit als in extra gehard staal voor een ca. 20% langere standtijd leverbaar. Aangezien het aanbod aan zeer hoogwaardige slijtdelen steeds voor nieuwe groepen werktuigen wordt uitgebreid, brengt LEMKEN deze onderdelen nu onder de bekende naam DuraMaxx op de markt en wordt de aanduiding Dural gebruikt voor de standaardkwaliteit met een lange levensduur.

 

 

 

Gepost op: 18-04-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar