Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

Vicon introduceert de Vicon Andex 1304 nu ook met ISOBUS

Vicon introduceert de Vicon Andex 1304 PRO met nieuwe functionaliteiten, zoals ISOBUS bediening en meer. Met de komst van de Andex 1304 PRO biedt Vicon nu maar liefst vier type 4-rotor harken in een werkbreedtesegment van 9.5 tot 15m, passend bij elk type (melk)veehouder of loonwerker. 

 

Nieuwe oplossingen voor meer efficiëntie

Waar de Andex 1304 al is uitgerust met standaard kenmerken als het onafhankelijk heffen van de voorste en achterste rotoren, simpele elektronische bediening, onderhoudsvrije oliebadaandrijving en hydraulische verstelling van de zwadbreedte (onafhankelijk van de werkbreedte), is de Andex 1304 PRO uitgevoerd met nieuwe oplossingen, om nog efficiënter te kunnen werken. 

 

Individueel uitheffen van de rotoren

 

ISOBUS oplossingen voor professionele gebruikers

Dankzij de ISOBUS besturing, biedt de Andex 1304 PRO meer voordelen dan de Andex 1304. Alle machinefuncties worden aangestuurd via Load Sense systeem en zijn eenvoudig bedienbaar via het ISOBUS scherm, de IsoMatch Tellus GO, IsoMatch Tellus PRO of via het bestaande ISOBUS scherm van de trekker. 

 

Nieuwe functies voor een PRO:

•Individueel uitheffen per rotor

•In- en uitklappen met slechts 1 druk op de knop

•Elektrische hoogte verstelling van de rotoren

•Werkbreedte eenvoudig instelbaar met de terminal

•Opslaan-functie van de zwadbreedte

•Verschillende kopakker mogelijkheden

 

 

Professionele bediening met ISOBUS instellingen

 

Eenvoudig verstelbaar

Dankzij de ISOBUS bediening, is de Andex 1304 PRO ook uitgevoerd met een elektrische hoogteverstelling op de rotoren. Hierdoor is de machine eenvoudig instelbaar voor verschillende werkomstandigheden. 

 

Minimaal onderhoud verhoogt de productiviteit 

De grootste verbetering van onderhoudsvrij harken is nu ook in dit model verwerkt. De machine is in het seizoen volledig onderhoudsvrij. Er wordt geen tijd verspild aan het handmatig smeren van allerlei smeernippels. Dit wordt gerealiseerd dankzij de reeds bekende onderhoudsvrije rotoren. Hiermee wordt de productiviteit van de hark aanzienlijk verbeterd. Deze hark maakt het werk van zware en veeleisende werkzaamheden lichter. Een nauwkeurige zwadafleg zorgt voor een betere opname van het navolgende werktuig. 

 

Technische Gegevens, Andex 1304 PRO

Werkbreedte10.0-12.5 m

Transportbreedte3.00 m

Transport hoogte4.00 m

Gewicht4700 kg

Tandarmen / tanden per arm12/4


Gepost op: 23-04-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar