Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

Een uitzonderlijke uitnodiging

Het gebeurt niet elke dag dat een tractormerk zijn hele dealernetwerk uitnodigt voor een uitstap naar de Efteling. Case IH / Steyr deed het op 22 juni 2019 en had daar een goede reden voor.

 

In het voorjaar van 2018 daagde Case IH / Steyr zijn hele Benelux-dealernetwerk uit. Het tractormerk riep de dealers op om samen een ambitieuze target te behalen, tegen het einde van het jaar. De incentive: een fantastisch dagje in de Efteling met alle dealerteams.

 

De actie kreeg als motto ‘Samen voor 700 tractoren en sprookjes worden werkelijkheid’. Iedere dealer ontving een speciale kalender om het aantal facturaties in het netwerk op te volgen. Zo wist iedereen wat er nog nodig was om het doel te bereiken.

 

Het is gelukt

Iedereen heeft zijn beste beentje voorgezet, waardoor de target ruimschoots werd behaald met maar liefst 729 facturaties. En dus, zoals beloofd, gingen alle Case IH en Steyr dealers, techniekers en magazijniers met hun vrouwen en kinderen samen naar de Efteling. In totaal gaat het om 1600 medewerkers uit 60 dealervestigingen.

 

Er wordt teruggekeken op een prachtige dag. ‘’Het was vandaag een fantastisch mooie dag. Het is geweldig dat we samen 700 trekkers hebben verkocht en dat we dit als cadeautje krijgen. Dat is een prachtige blijk van waardering. Dat we dit zo samen mogen beleven maakt het een hechte club met elkaar.’’ aldus Peter Evenhuis, servicemonteur bij LMB Oosterhof Roodeschool.

 

“We zijn erg blij om hier vandaag bij de efteling te zijn, ik vind dat dit initiatief van Case en Steyr om alle medewerkers van ons bedrijf uit te nodigen, het team alleen maar kan verbeteren en motiveren". Zei Michael Moulin, technicus en verkoper bij Bernard Moulin.

 

Een schitterend resultaat!

Case IH en Steyr bedanken iedereen die hieraan meegewerkt heeft.

 

Gepost op: 29-06-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar