Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

DEUTZ-FAHR stelt vernieuwde 5D Serie voor.

De wendbare, veelzijdige trekkers zijn geschikt voor een verscheidenheid aan taken op een breed scala van agrarische bedrijven. De tractoren zijn verkrijgbaar met een bijzonder breed pakket aan apparatuur en vele unieke technische kenmerken.

 

De modellen zijn verkrijgbaar met 3 of 4 cylinder FARMotion motoren, vanaf 74 tot 101 hp (55.4 tot 75 kW), met een uitlaatgasemissie conform regelgeving IIIB. Dankzij de elektronische common rail-injectie (2000 bar) hebben de krachtige, zuinige motoren een hoge koppelstijging tot wel 42%. De uitlaatgasreiniging wordt bereikt met een dieseloxidatiekatalysator en een extern gekoelde uitlaatgasrecirculatie. De motoren zijn speciaal ontworpen voor gebruik in landbouwtrekkers en hebben een compact ontwerp en zijn gemakkelijke toegankelijk tot de onderhoudspunten.

 

De 5D-serie is verkrijgbaar in twee uitrustingsvarianten. Voor de LS-versie zijn de trekkers uitgerust met een mechanische shuttle-transmissie, gereduceerd motortoerental bij transportsnelheid en 30/15 of 45/45 versnellingen met drie powershift-trappen - beide gecombineerd met een super kruiptransmissie. De GS-versie heeft bovendien praktische extra's zoals de vijftraps PowerShuttle, comfort-koppeling en stop & go. De topsnelheid van 40 km / u wordt bereikt bij 1.870 tpm met verlaagd motortoerental

 

De 5D-serie is ook verkrijgbaar met drie aftakassnelheden, een ECO-PTO voor energiebesparend werken, een frontaftakas en het hydraulische systeem met een open-centerpomp van 54 l / min voor de werkhydrauliek en een aparte stuurpomp voor een continu soepele besturing.

 

De hydraulische systemen beschikken ook over omvangrijke apparatuur. Een output van 54 l / min, tot 3 extra besturingseenheden, tot 3.600 kg hefvermogen aan de achterkant, bediening van de achterste hydraulica en aftakas op de spatborden, Sauter fronthef met 2.100 kg hefvermogen, evenals een afzonderlijke stuurpomp verandert de 5D in een compact multi-talent voor veel bedrijven. Frontaftakas, automatische balansstabilisatoren en een EHR voor de achterhef zijn op aanvraag verkrijgbaar. De tractoren zijn uitgerust met een – voor deze categorie - ongebruikelijk ruime cabine, met ergonomisch geplaatste bedieningselementen. Een optioneel doorkijkdak biedt een goed overzicht voor de bediening van de voorlader. Airconditioning en een bestuurdersstoel met luchtvering zijn optioneel verkrijgbaar. De hoogte van de tractor - afhankelijk van uitrusting en banden - is minimaal 2.415 mm en maximaal 2.610 mm (met 36 "banden en airconditioning).

 

De nieuwe 5D-serie modellen zijn herkenbaar aan de nieuwe motorkap die het uiterlijk van de Deutz-Fahr-familie onder de 128 pk heeft overgenomen. De nieuwe modellen zullen vanaf het midden van het jaar verkrijgbaar zijn bij dealers van Deutz-Fahr.

 


Gepost op: 05-07-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar