Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

LEMKEN heeft nu ook meststofstrooiers

Succesvolle samenwerking met SULKY

Precies tijdens Agritechnica 2019 maken Nicola Lemken en Julien Burel de samenwerking tussen hun bedrijven bekend. LEMKEN breidt vanaf november zijn portfolio uit en biedt meststofstrooiers van SULKY aan in het eigen LEMKEN blauwe design. Het programma bestaat uit drie series met in totaal vijf modellen die door de zakenpartners van LEMKEN in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Ierland, Groot-Brittannië en Polen zullen worden verkocht. 

De drie series Spica, Tauri en Polaris hebben tankvolumes van 900 tot 4.000 liter en beschikken over een breed aanbod aan bedieningsmogelijkheden, van een eenvoudige basisbediening tot aan 100% ISOBUS. De nieuwe meststofstrooiers voldoen daarnaast nog aan de hoogste eisen op het gebied van nauwkeurigheid en kostenefficiëntie. Handige instelmogelijkheden staan garant voor een precies en zuinig gebruik van meststoffen. De meststofstrooiers van LEMKEN zijn echte hoogwaardige producten die een perfecte aanvulling vormen op het huidige productprogramma met grondbewerking, zaaitechniek en gewasbescherming. 

LEMKEN en SULKY streven naar een nauwe samenwerking met veel synergie. Door het nieuwe productsegment kan LEMKEN zijn marktrelevantie aanzienlijk verbeteren. SULKY stelt op deze manier zeker dat zijn de productiecapaciteit wordt benut. Dit zijn belangrijke factoren voor beide bedrijven om sterk en onafhankelijk te blijven en tegelijkertijd een meerwaarde te bieden voor vakhandel en landbouwer.

SULKY is net als LEMKEN een familiebedrijf en ze hebben dezelfde waarden en doelen. Beide bedrijven zijn erop gericht om als zelfstandig bedrijf innovatieve techniek te ontwikkelen die speciaal is afgestemd op de huidige behoeften van landbouwers. Nicola Lemken geeft hierover aan: “We zijn erg blij met deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we onze klanten hierdoor nog beter kunnen bedienen. Optimaal op elkaar afgestemde processen van stoppelbewerking tot aan bemesting bieden aanzienlijke economische en akkerbouwkundige voordelen voor landbouwers. Ze kunnen hierbij altijd bouwen op de complete en goede service van LEMKEN.”

 

Gepost op: 06-09-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar