Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

New Holland T8 GENESISĀ® met PLM Intelligenceā„¢, de productieve combinatie van paardenkracht en digitaal vermogen

 

•Ultieme personalisatie met de nieuwe SideWinderTM Ultra-armleuning en IntelliViewTM 12-display

•De laatste generatie van volledig geïntegreerde Precision Land Management-oplossingen tilt machineproductiviteit, connectiviteit en management naar een ongekend niveau  

•Conform Stage V met Cursor 9-motor en onderhoudsvrije ECOBlue™ HI-eSCR2-technologie 

•De T8.435 Ultra CommandTM vervoegt de New Holland T8-serie

 

New Holland Agriculture lanceert de nieuwe T8 GENESIS® tractor-serie met Precision Land Management (PLM™) Intelligence, het intuïtieve precisielandbouwplatform van New Holland. Dit platform is intern ontwikkeld en biedt klanten en dealers een ongekend niveau van machinegebruik en -management.

 

De T8 GENESIS® van de nieuwe generatie, met PLM Intelligence™, kan zich aan de unieke behoeften van ieder landbouwbedrijf aanpassen. De T8 GENESIS® wordt gekenmerkt door geavanceerde connectiviteit tussen bestuurders, voertuigen en dealers om de productiviteit te verhogen en de stilstand te beperken, door persoonlijk aanpasbare bedieningen, verbeterd zicht en verhoogd comfort.

 

New Holland heeft ook de integratie van het MyNew Holland™ portaal verbeterd, met verschillende online resources om de klanten en dealers te ondersteunen. Het vernieuwde portaal en de MyNew Holland™ app bieden 24/7-toegang tot service en ondersteuning en een wereld van informatie en diensten die de klant helpen om de productiviteit van hun machines te maximaliseren en hun landbouwbedrijf zo efficiënt mogelijk te beheren.

 

“Toen 25 jaar geleden de Genesis-tractor werd gelanceerd, die in Europa bekend staat als de Serie 70, vertegenwoordigde hij een verandering in tractordesign. De nieuwe T8 GENESIS® met PLM Intelligence™ betekent nog een stap vooruit in tractordesign; bij het bouwen ervan hebben we ons gebaseerd op uitgebreid onderzoek onder onze klanten en op de manier waarop landbouwers werken,” aldus Sean Lennon, directeur van Tractor Product Management. “Hij brengt een verbinding tot stand tussen het 'slimme' werktuig en het kantoor van het landbouwbedrijf, en maakt, nu met ISOBUS klasse III, een beter gebruik van zowel de tractor als het werktuig mogelijk. We hebben de cabine opnieuw ontworpen en hebben daarbij geluisterd naar onze klanten, zowel in Europa als ver daarbuiten, om een productieve en persoonlijk aanpasbare bestuurdersbeleving te creëren, met geavanceerde intuïtieve bedieningen, de nieuwe SideWinderTM Ultra-armleuning en het IntelliView 12-display.” 

 

Ultieme personalisatie met de SideWinderTM Ultra-armleuning en het IntelliViewTM 12-display

Alhoewel de nieuwe T8 is uitgerust met nieuwe functies en technologie, zet hij de New Holland-traditie van de intuïtieve ‘stap in & rij’-ervaring voor de bestuurder voort. Van de ergonomische nieuwe SideWinder™ Ultra-armleuning met zijn toetsenblokken die in ‘zones’ zijn verdeeld voor media en klimaatregeling, tot de bedieningen van de hefinrichting en de Shortcut-toetsen waarmee u via één aanraking van uw vinger naar de instelmenu's navigeert. De bestuurder kan kiezen of hij de hydraulische regelventielen wil toewijzen aan de paddles of de joystick. Hij kan de afzonderlijke tractorinstellingen opslaan onder een werktuignaam en onmiddellijk oproepen op het moment dat naar een andere werktaak wordt omgeschakeld. 

 

Het volledig nieuwe cabineframe met vier stijlen verzekert optimaal zicht. Het zicht werd nog verder verbeterd door strategisch rond de T8 geplaatste camera's die het gemakkelijk maken om van het veld een drukke weg op te sturen en altijd een oogje op de werktuigen aan de achterkant te houden. Het nieuwe InfoView™-instrumentendisplay is in de directe zichtlijn van de voorste console geplaatst. De nieuwe 360-graden LED-verlichting van een stadion niveau zorgt voor 25 procent meer zichtbaar licht. Dankzij configureerbare geheugens kan de gewenste verlichting gemakkelijk worden geselecteerd. Klanten en bestuurders zullen de toename in toegankelijke opbergruimte op prijs stellen, evenals het grotere aantal stroompoorten en ventilatieopeningen, de uitstapverlichting en de keuze uit verschillende stoeltechnologieën, voor optimaal comfort.

 

De nieuwste generatie van volledig geïntegreerde Precision Land Management-oplossingen

De meest innovatieve functies gaan veel verder dan de cabine alleen, met een complete integratie van het geavanceerde PLM-platform van New Holland. New Holland’s benadering van precisielandbouwoplossingen kan in vier woorden worden samengevat: Open, Verbonden, Slim, Ondersteund. PLM Intelligence tilt precisielandbouw naar een nieuw niveau; dankzij MyPLM™Connect en APIs (Application Programme Interface) zijn landbouwers verzekerd van volledige conne

Gepost op: 13-09-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar