Hét nieuwe mechanisatieblad voor de Belgische loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer en machinedealer.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.

Agenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.Tractorpower op FacebookActueel Nieuws

Packo Agri viert 100-jarige bestaan in nieuw gebouw

Packo Agri Zedelgem neemt zijn intrek in gloednieuw pand
Na meer dan 40 jaar op dezelfde locatie in de Torhoutsesteenweg in Zedelgem, verhuisde de hoofdzetel van Packo Agri onlangs naar een nieuwe vestiging.  Het idee om te vernieuwen, leefde al een hele tijd en halverwege 2018 werden de plannen concreet gemaakt. In de zomer van 2019 werd de nieuwbouw opgestart en eind 2019 konden alle medewerkers verhuizen naar een gloednieuw pand in de Kuilputstraat 64, op slechts een steenworp afstand van de Torhoutsesteenweg. Het op maat gemaakt gebouw bestaat uit kantoorruimte in twee verdiepingen, een showroom en opslagruimte.

Packo, reeds 100 jaar een gevestigde naam in Zedelgem
Dit jaar is het precies een eeuw geleden dat het bedrijf Packo ontstond in Zedelgem.  Al 3 generaties lang biedt Packo een uitstekende service in de verdeling van landbouwmachines.  Met de opening van het nieuwe gebouw begint Packo Agri, samen met het moederbedrijf Royal Reesink uit Nederland, aan een nieuw hoofdstuk in hun geschiedenis.

Nieuwe look, maar vertrouwde Packo-stijl
Buiten het feit dat het nieuwe pand voldoet aan alle hedendaagse normen en eisen, is het ook op architecturaal vlak onderscheidend. Het nieuwe pand werd immers gerealiseerd in samenwerking met Rietveld Projects uit Gent, pionier in moderne architectuur.   
Packo Agri gaat voluit voor een nieuwe en moderne look, maar de feel blijft onveranderd : Packo Agri werkt verder met het bestaande professionele dealernetwerk. De Vlaamse dealers zullen nog steeds kunnen rekenen op technische en commerciële ondersteuning vanuit de nieuwe vestiging in Zedelgem. Het Waalse dealernetwerk blijft verder bediend vanuit het bestaande filiaal in Ciney. 
Met de verhuizing is Packo klaar voor de uitdagingen van de toekomst !


Gepost op: 21-02-2020

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar